Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Σε γνωρίζω από την κόψη…

Επειδή είδα ότι δεν το είχε κάνει κανείς άλλος έως τώρα και επειδή έβγαλα τον Εθνικό Ύμνο στην κιθάρα (με την ελπίδα να τον παίζω - τον Ύμνο - μέσα στο EURO), σας παρουσιάζω τον εαυτό μου και την Ibanez μου…

Συγχωρέστε μου μερικά λαθάκια, αλλά ήταν η πρώτη φορά που αυτοβιντεοσκοπίθηκα (να παίζω κιθάρα).

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

EURO 2008 pix…

Απλά κάντε click πάνω στις παρακάτω εικόνες για να τις δείτε στο πραγματικό τους μέγεθος…
(Αν δεν φορτωθεί η φωτό, πατήστε "πίσω" και ξαναπροσπαθήστε)













Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Όταν διαπιστώνεις πως ο Μότσαρτ δεν είναι Έλληνας, σε αντίθεση με τον Βάσκο ντα Γκάμα...



"Impossible is nothing" έλεγε το σλόγκαν. Κυριολεκτικά όμως nothing!!!

Το ομολογώ. Δεν συγκαταλέγομαι στους πλέον αισιόδοξους ανθρώπους, αλλά περίμενα πως η Εθνική θα είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στο EURO 2008. Απο την άλλη μεριά, επειδή μπορεί να μην είμαι αισιόδοξος, αλλά δεν είμαι ούτε και εθνικομαλ...ας, δεν πίστευα ούτε δήλωνα ότι θα ξαναπάρουμε το EURO. Το κύπελλο της Πορτογαλίας ήταν θαύμα, όχι γιουβέτσι που χρησιμοποιείς την ίδια συνταγή και το ξαναπετυχαίνεις! Αλλά, όπως και να 'χει, την πρόκριση στους ομίλους την είχα σχεδόν σίγουρη - όπως και οι περισσότεροι Έλληνες, για να λέμε και την αλήθεια.

Πριν λίγο λοιπόν η Επίσημη Αγαπημένη παρέδωσε το στέμμα της σε κάποια άλλη πριγκιποπούλα που περιμένει να πάρει το στέμμα από την βασίλισσα UEFA.

Και 'γω επειδή είμαι απλός οπαδός, εννοείται ότι δεν θα κάτσω να αναλύσω το τι φταίει, γιατί δεν έχω τις γνώσεις, ούτε την διάθεση. Απλά θα κάνω μία απλούστατη διαπίστωση.
Σ' αυτό το έρμο το ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνει το εξής παράδοξο: γιατί στις νίκες πρέπει σώνει και καλά να έχουμε έναν καταπληκτικό προπονητή και χιλιάδες απλούς θεατές και στις ήττες πρέπει να έχουμε χιλιάδες καταπληκτικούς προπονητές και έναν απλό θεατή; Γιατί; Γιατί; Γιατί;

Είναι δυνατόν ο Ρεχάγκελ να είναι θεος στις 9 Ιουνίου και από τις 10 Ιουνίου και μετά να γίνεται το εισαγόμενο ραμολί με τα βαμμένα κορακί μαλλιά και την προπονητική διορατικότητα Αλέφαντου(Αλέφας φορέβερ) που έβγαζαν χολή πάνω του οι περισσότεροι Έλληνες;

Διότι πριν ξεκινήσει το ματς με την Σουηδία όλοι στην Ελλάδα προετοιμάζονται για να ηχογραφήσουν το "Πειρατικό 2: πως γαμη..με στην Αυστρία". Κανένα μέτρο, κανένας ρεαλισμός, μόνο υπέρμετρος ενθουσιασμός(κάνει και ρίμα). Κορυφαίο ήταν αυτό που άκουγα απ' τους ρεπόρτερ-ανταποκριτές που έβγαιναν στους δρόμους οι οποίοι έλεγαν την κλασσική ατάκα μετριοπάθειας και αυτοσυγκράτησης:"και γιατί όχι να μην επαναλάβουμε την πορεία της Πορτογαλίας; Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο". Άκου ρε! Θαρρείς και μαζεύαμε κύπελλα τόσα χρόνια...και τι είναι ρε τα κύπελλα για να τα μαζεύεις εύκολα; Χυλόπιτες;(σ.σ. αυτή η παρομοίωση αποτελεί καθαρά προσωπική άποψη του γράφοντος, την οποία δεν συμμερίζεται κατά οιονδήποτε τρόπο το υπόλοιπο αντρικό επιτελείο της ιστοσελίδας).


Οπότε, ξαφνικά κατά την διάρκεια του αγώνα, όλες οι αδερφές των ποδοσφαιριστών ξεπαρθενιάστηκαν από χιλιάδες οπαδούς ταυτόχρονα, την ώρα που ο Ιμπραίμοβιτς έκανε το 0-1 και πέντε λεπτά αργότερα ο Χάνσον το 0-2.


Και μετά το παιχνίδι και το 0-2, όλοι -και πάλι ξαφνικά- άρχισαν να βρίζουν και να σιχτιρίζουν κάθε μέλος της ομάδας. Καλά, αυτός που άκουσε τα απίστευτα ήταν ο Ρεχάγκελ που είπε βέβαια κι εκείνη την πατάτα στην συνέντευξη. Αλλά ρε παιδιά, είναι απαράδεκτο να καταδικάζουμε και να θριαμβολογούμε τόσο εύκολα και γρήγορα! Τόσο δεν μας κόβει! Και πάω στοίχημα ότι αύριο θα ακούσει ο Ρεχάγκελ τα δεκάδες πάλι από τον Τύπο αλλά κυρίως από τους οπαδούς. Αλλά έτσι είμαστε μια ζωή...Με την πρώτη νίκη σε φιλικό θα βγούμε στους δρόμους να γιορτάσουμε, και με την πρώτη ήττα θα γιουχάρουμε και θα διαολοστείλουμε όποιον βρούμε μπροστά μας.

Δεν λέω ότι παίξαμε καλά, γιατί μεταξύ μας, είμασταν ένα -άσπρο- χάλι. Κατά την προσωπική μου άποψη αυτό ίσχυε τόσο στο ματς με την Σουηδία όσο και σήμερα. Αλλά μην φτάσουμε στο σημείο να θέλουμε να τους κρεμάσουμε. Εξάλλου, μέχρι εδώ που έφτασαν τα παιδιά, πολύ καλά ήταν. Και καλό είναι να το θυμόμαστε αυτό και στα προκριματικά του Μουντιάλ που δεν απέχουν και πολύ.

Εγώ λέω ότι τα παιδιά προσπάθησαν και έκαναν αυτό που μπορούσαν. Το αν είχαμε την ψευδαίσθηση ότι μπορούσαν να ξαναπάρουν το EURO είναι δικό μας πρόβλημα κι όχι δικό τους. Τώρα το θέμα είναι αν μπορούσαν να περάσουν απ' τον όμιλο. Εγώ λέω πως έτσι πως παίζαμε, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον. Ίσως με εμφανίσεις προκριματικών να 'ταν εφικτό, αλλά τώρα...αλλά με τα αν...


ΥΓ. Περιμένω σχόλια από άντρες και γυναίκες φιλάθλους. Καλό είναι να ακουστούν όλες οι απόψεις. Όχι ότι είναι εθνικό το θέμα, αλλά έχει χαβαλέ και ενδιαφέρον όπως και να το κάνουμε(κορίτσια παραδεχτείτε το).



Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

οι 13 πιο ΗΛΙΘΙΕΣ ερωτήσεις...

01. Γυρίζεις σπίτι κατάκοπος και σου λένε
- Ήρθες;
(Όχι έρχομαι σε 10 λεπτά!)

02. Σε παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό
- Έλα ρε σπίτι είσαι;
( Όχι, είμαι στο χωράφι κι έχω κάνει εκτροπή!)

03. Σε καφετέρια - Ένα frappe γλυκό, χωρίς.
- Χωρίς γάλα;
(Όχι, χωρίς καλαμάκι!)

04. Συναντιέσαι με ένα φίλο
- Έλα ρε που είσαι;
(Στην απέναντι γωνία!)

05. Ανάβεις στο θερμοσίφωνο
- Θα κάνεις μπάνιο;
(Όχι το άναψα για να καίει ρεύμα!)

06. Ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να φύγεις, οπότε ακούς
- θα βγεις;
( Όχι, προβάρω ρούχα!)

07. Τρως το φαΐ, ζητάς δεύτερο πιάτο και σου λένε
- Σ' άρεσε;
(Όχι, αλλά μη σε προσβάλω!)

08. Λες στον άλλο ότι βρήκες κοπέλα και σου λέει
- Καλή είναι;
(Όχι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει...)

09. Έρχεται ο υδραυλικός σπίτι και ο ιδιοκτήτης τον ρωτάει
- Ήρθατε για τη βρύση;
(Όχι! Ν' αλλάξω μια λάμπα & να κρεμάσω και τις κουρτίνες!)

10. Δώδεκα τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σου οπότε σε ρωτάνε
- Πας για ύπνο;
(Όχι πάω να ρίξω μπετά σε μια οικοδομή!)

11. Κάθεσαι σε καφετέρια και περνάει γνωστός
- Α, εδώ κάτσατε;
( Όχι, ολογράμματα είμαστε)

12. Πας στο βενζινάδικο, κατεβαίνεις από το αμάξι και ανοίγεις το πορτάκι της βενζίνης
- Βενζίνη θέλεις;
(Όχι, να του βάλω πορτοκαλάδα).

13. Καλείς κλειδαρά, έρχεται μετά από 40 λεπτά και σε βρίσκει από έξω
- Κλειδώθηκες από έξω;
( Όχι, απλά βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να ανοίγω πόρτες)

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Firefox 3 (....coming soon)

Download Day

Η μέρα της τελικής έκδοσης του Firefox 3 πλησιάζει και η εταιρία που αναπτύσει τον browser διοργανώνει μια Download Day! Στόχος είναι o Firefox μπει στο βιβλίο Guinness ως το πρόγραμμα που έχουν "κατεβάσει" οι περισσότεροι ανθρώποι σε ένα 24ωρο.

Για σόσους ενδιαφέρονται για το γεγονός μπορούν να επισκευτούν τη σελίδα http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ και να "ορκιστούν" ότι θα κατεβάσουν τον browser την ημέρα που θα διατεθεί στο κοινό δηλώνωντας παράλληλα και τη χώρα. Επίσης δηλώνωντας το e-mail θα αποσταλεί μήνυμα που θα ενημερωνει τον ενδιαφερόμενο την ημέρα που το πρόγραμμα θα γίνει διαθέσιμο.

Υ.Γ. Άντε να ενισχύσουμε και λίγο τα ποσοστά της χώρας μας....
 

blogger templates | Make Money Online