Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Και καπως ετσι ολα αρχισαν

Η ιδέα στριφογύρισε καιρό στο μυαλό μας, η μουσική ήταν πάντα για εμάς ο καλύτερος και αμμεσότερος τρόπος έκφρασης, το Διαδυκτιο καθημερινός μας περίπατος και η ανάγκη για την δημιουργία μιας δικής μας προσωπικής playlist, την οποία να την ακούμε όλοι μαζί σαν μια παρέα, μεγαλύτερη από ποτέ!

Η δημιουργία ενός webradio ήταν παιχνίδι αλλά κάτι έλλειπε. Η παρέα μας παρέμενε κλειστή και αυτό σιγά σιγά μας έκανε να χάσουμε το ενδιαφέρον μας και να σταματήσουμε την μουσική επικοινωνία μας, ώσπου ένα βραδύ εκεί που συζητούσαμε χαλαρά πέφτει η ιδέα στο τραπέζι για την δημιουργία ενός τόπο οπού θα μπορούν και άλλοι φίλοι να μοιράσουν ακούσματα εμπειρίες και ανυσηχιες παρόμοιες με τις δικές μας… Και κάπως έτσι δημιουργηθήκαμε, γρήγορα χωρίς ιδιαίτερο κόπο αλλά με πολύ μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε η καλυτέρα ετοιμαζόμαστε να κάνουμε…

Κλείνοντας να σας λύσω και την σίγουρη απορία πουθα έχετε για το όνομα.

ΑΓΑΠΗ! Μια λέξη μικρή που όμως όλη την έχουμε ανάγκη ,την ζητάμε , την κυνηγάμε και θυσιαζόμαστε για αυτή. Όσο για το παιχνίδι με τα γράμματα δεν είναι τίποτα άλλο από τα αρχικά μας (G=george A=alex P=paris).

Ελπίζουμε τελικά να μπορέσουμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα…

φιλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

blogger templates | Make Money Online